srijeda, 16. travnja 2014.

Slavonijo, more moje

Bio sam preko vikenda u Slavoniji, družit se sa umjetničkom elitom tamo. Najprvo me ugostila misteriozna Somnia, između ostalog i povodom njene urbane izložbe, za koju joj je popratni tekst napisao netko još misteriozniji. A nakon toga pravo do Domagoja, gdje je i nastao sljedeći crtež:
Izvjesni zaljubljeni par je htio crtež ne bi li ga stavili na pozivnicu za vjenčanje, pa domaćin i ja prionusmo poslu i napravismo svatko svoj prijedlog (zapravo on dva). Čestitke mladencima, pogotovo na tome što su se odlučili za Domagojev crtež :)

Broj komentara: 8:

Domigorgon kaže...

E, čini se da je i tebi Oto-Inhens počeo jebati.

http://domigorgon.blogspot.com/2013/10/google-is-evil.html

Mejo kaže...

Je, prije nekog vremena ali sporadično. Vidio sam već tvoje rješenje ali problem će morati postati znatno učestaliji da i razmislim o tome da napravim google+ account :)
Nevezano uz to, Otto Inhens? Totalno bih čitao knjige pisca koji se tako zove :P

Domigorgon kaže...

Ne znam, našao sam ovoga: http://de.wikipedia.org/wiki/Otto_Ineichen

Nego, napraviš Google+, nađeš tu opciju da makneš kvačicu, i onda opet deaktiviraš account. Nitko te ne tjera da ga zadržiš. Osim toga, ako već imaš YouTube ili Gmail, imaš i Google+, htio ne htio.

Mejo kaže...

Nemam ni youtube ni gmail account, ni facebook, ni myspace, ni iphone, ni piercinge. Updateam ovaj blog sa zida pećine :)

Maxim kaže...

To te je pitam! Srednji prst "napretku"! Ja sam se prod'o sa fejsom, al kod ajfona, instagrama i pirsinga podvlačim crtu!

Mejo kaže...

Ja se još uvijek nisam naviknuo na mobitel u boji :P

Maxim kaže...

Nokia 3310 i voziš! Kajkurac ajfoni, ajpedi i ta sranja, samo da te mogu pratit ko čipiranog fazana!

Mejo kaže...

Za koju godinu će bit '84. :)