utorak, 27. svibnja 2014.

Ogledalo zdravlja

Na novom Pictomanceru su prošlotjedna tema bili superheroji. Kao komemoraciju istoga, te obrazloženje za manjak postova i moj izostanak sa CRŠ-evog cosplay natjecanja, nudim ovaj crtež.
Razbolio sam se kao zadnji papak, pak se liječim.
Vezano uz Supermana, evo jedan fan-made foršpan. Fora stvar, ali tvrdnja da je napravljen u stilu starih World's Finest stripova nije baš točna. Da su se vodili istima, Superman i Batman bi otišli na rolanje i možda na sladoled. Poveli bi i Robina, a Luthor bi čupao kosu jer njegov dijabolični recept za stracciatellu nije došao Supermanu glave.
Sviđa mi se, međutim, što glumac liči na Kenta/Supermana. To me uvijek malo tištilo kod Man of Steela, čak i prije nego se ispostavilo da je grozan; Henry Cavill je mišićav i naočit muž ali u Hollywoodu trenutačno rade dvojica glumaca koji izgledaju drito kao Rossov Superman - Jon Hamm i Patrick Warburton. Warburton je čak već glumio superheroja. Tragično je što će, dok Warner Brothers odluči rebootati ovog Supermana, njih obojica biti previše stari da ga glume i nećemo vidjeti ni jednog od njih u plaštu i gaćama.

Nema komentara: