subota, 14. veljače 2009.

Overkill!

Daklem, sad kad imam čitavu DVOJICU čitatelja koji obojica igraju D&D, mogu ovdje staviti i nešto osim crteža. Želite li biti najveći DPS-er na svijetu? Želite li biti jači od DMa? Zanima li vas kako ubiti bilo što jednim udarcem? I to unarmed? Evo kako!
Prvo, budite changeling. Changelinzi su vam potrebni zato što super idu uz Warshaper prestige klasu, i zato što se mogu premetnuti u warforgede, pa si prišarafiti nove dijelove. Međutim, morate na svog lika primjeniti dva templatea: Obah blessed (varijantu koja vam da dodatne 4 ruke za 6 u totalu) i Stoneboned koji vam daje powerful build. Od featova odmah uzmite Improved Natural Attack (poveća vam natural oružje (uzet ćete par nivoa monka pa ćete se oslanjati na unarmed napade) za jednu size kategoriju) i Superior Unarmed Strike. Uzmite par levela Monka i koji nivo Warshaper prestige klase, i kupite Monk's Belt. Od egzotičnije opreme uzmite ovo: Bones of Lee Peng (povećaju vam unarmed damage za jednu size kategoriju), 6 Battlefistova (povećanje od još 6 kategorija), 8 Ectoplasmic Fistova (8 jer se mogu staviti i na noge, a item je takav da možete imati istovremeno i Ectoplasmic Fistove i Battlefistove na sebi - to vam daje dodatnih 8 size kategorija povećanja), Warshaper će vam isto povećati damage od natural oružja za jednu size kategoriju, platite da bace Permanent Enlarge Person na vas, što će vas povećati za još jednu kategoriju (sve se ovo stacka, bez brige), i onda odaberite neku od prestige klasa koje vam povećavaju dice od damagea (ima ih 2-3). Ako smo bazno radili 2d10 to postaje 2d20. Sad tih 2d20 povećajmo za 17 (Whoeeeheeej!) size kategorija.
Znači 2d20 prvo postaje 3d20, pa 4, pa6, 9, 13, 19, 28, 42, 63, 94, 143, 214, 321, 481, 721, 1081, 1621. 1621d20 damagea vam radi unarmed strike, sa jednim udarcem!! Ali čekajte, to nije sve!
Uzmite i feat Battle Jump koji daje da kada na protivnika skočite sa visine 5 feeta više od njega, radite dupli damage! Uzmite i Kcorpion Kame sa Valorous enchantmentom - takva kama zadaje unarmed damage od onoga tko je koristi, a Valorous enchantment vam omogućava da zadajete još dupli damage na chargeu. Jesam spomenuo da ako upotrijebite Battle Jump se računa kao charge? Uzmite i feat Snow Tiger Berserker, koji vam daje da napravite full attack svaki put kad chargeate - znači svaki put kad skočite na nekoga. Budući da imate 6 ruku, šanse su da će bar jedna pogodit.
Ako sve to zbrojimo, ispada da jedan udarac od takvog lika zadaje 6484d20+str. Uzmite i Improved Critical :)
Ti, Martine, možeš s ovim plašit brata.
Vi, kolega Domigorgon, možete s ovim likom plašit PCje.
E da, ja tu i kao neke crteže stavljam!

Martinov lik, paladin. Inače Martine, skužio sam kako te mogu sjebat! Sve što trebam napraviti je promijeniti alignment u bilo koji evil i rukovati se s tobom. Ti odjednom postaješ fighter bez featova :)

Broj komentara: 5:

Unknown kaže...

KOJA MUNCHKINIZACIJA!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Mejo nisi normalan.. Louia s tim dobijem! XD i nemres me tak zeznut jer kosto znas ja na sve manicno bacam detect evil! :D :D :D mwahahahah nebi se dobrovljno rukovao s tobom! NIKAD ! :D i cek kak bi inace to utjecalo na mene? ja nisam evil i dalje? XD

Domigorgon kaže...

LOL

Hej, mene ismijavaju kad radim obicnog epic NPC-a, kao, "Zasto? Pa uobicajeni pristup igracu ti je: Udario te. Mrtav si." :D

Unknown kaže...

Hhahaah :D

To i moj brat radi.. Tj radi Louia XDXDXD

Mejo kaže...

Martine, dvije stvari: prvo, postoje predmeti koji ti sakriju alignment dok ih nosiš, i drugo, paladin je debilan po tom pitanju budući da ako se druži s nekim evil, izgubi sve moči! Da, i tvog nuklearnog mounta :)

Unknown kaže...

al to je fkt retardirano! XD nemoj da matija to vidi!! :D