srijeda, 11. veljače 2009.

Liam Neeson

Mislim da nema veće face od Liama Neesona kad su glumci u pitanju. Razmotrite neke njegove uloge: Gawain (onaj Arturov vitez koji je sjekao glave zelenim divovima da bi zadivio dvorske djeve), barbar, Darkman, nacist, škotski ratnik, irski revolucionar, jadnik, ludi znanstvenik, jedi, bandit New Yorka, križar, Batmanov neprijatelj, lav, kauboj i sad nedavno, američki agent koji istuče cijelu albansku mafiju. Zakon!
(Morgan Freeman ga još malo vodi jer je igrao Boga, ali otom potom, Liam Neeson je prvi jedi koji je postao Force Ghost)
EDIT: Nedavno sam doznao da je prva uloga gospodina Neesona bila ona Isusa Krista. Tako da ono, Freeman je poseban jedino po tome što se ne češlja.
A sad novo pitanje! Kako prepoznati patuljka? Sad ste već lukavi, nećete reći "nizak je" već "ima bradu." Ali, to je samo djelomično točan odgovor - brade su rezervirane za patuljke i za čarobnjake raznih vrsta. Patuljčeva brada će uvijek imati nekave pletenice ili biti drugačije ukrašena.

I da, patuljci u rukama stalno drže čekič ili sjekiru. Ne lopatu ili pijuk, to ne treba rasi koja živi u planinama.

Broj komentara: 6:

Domigorgon kaže...

I uvijek su u oklopu. Tko jos vidio patuljka izvan oklopa? Tko bi *zelio* vidjeti patuljka izvan oklopa, for that matter? :)

Mejo kaže...

Patuljčice?

Anonimno kaže...

Lol... vjerojatno se pale na shiny oklope tak da...

Domigorgon kaže...

Patuljčice isto imaju bradu i oklope. Ne priznajem one ilustracije iz handbooka sa bezbradim patuljčicama, to ne postoji.

Mejo kaže...

Za te su crteže valjda pozirale odmah nakon brazilske depijacije lica.

Anonimno kaže...

hahahahahaha