srijeda, 20. svibnja 2015.

Recenzija u slici: Mad Max: Fury Road

Ludnica!
Pogledavši najavu za Mad Max, i vrapci na grani su znali da će film biti najbolji ove godine. Ali da će išutirati toliko dupeta i apsolutno rasturiti sva očekivanja nitko nije mogao predvidjeti!
Fury Road je toliko žestok da prilikom svake projekcije puknu svi himeni u krugu od milje! Toliko je suludo močan da se svi sokovi u dvorani spontano pretvore u pivo! Toliko je nenadjebiv da se koristi kao dokazani lijek za vegetarijanstvo!
Ne propustite ga pogledati ni za živu glavu!
Sauntrek za do onda.

4 komentara:

Filip kaže...

Ajde, ajde... film je odličan, al sad baš da je tolko dobar...
Dva sata paklene rasturačine.
Imao sam visoka očekivanja, prilično ih je ispunio.
A bio bi još i bolji da je Max malo nešto više stigo govorit (OK, nije lik od previše spike i on je dobro odradio ulogu, al svejedno) - gospon Hardy je vrlo karizmatičan glumac i bilo bi lijepo da je dao filmu još malo sebe.
I ovi negativci nisu bili nimalo slojeviti a možda su mogli bit (onako kako to rade u Breaking Bad) - da nam budu ipak malo i dragi. Onaj debeli Peopleeater u mečki je fakat imo potencijala da ga se razradi dublje, pa čak i Joe Immortan.
Ja bih filmu dao ocjenu 4 od 5.

Mejo kaže...

Ne znam, nekak mislim da je fora bila u tome da se u ovom filmu Max praktički i ne pojavljuje. Prvu polovicu filma ga ne vidiš, a drugu ga polovicu filma ne čuješ :)
Immortan Joe je, što se mene tiče, najjebeniji filmski zlikovac s ovu stranu Hannibala!
Također, čisto fore radi, evo koliko od 5 je filmu dao jedan kolumnist :)

Filip kaže...

Ha ha!
Dobra!
Hevi metal!

\,,/_

Bob kaže...

HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAAHAHAHAHAH!!!! koji rivju... :D :D :D Al slažem se u potpunosti. Jedino su meni babe, kad su se pojavile, instantno bile prejebene.