petak, 11. lipnja 2010.

Ekstra! Ekstra!


Tri zanimljive vijesti danas:
Megan Fox neće glumiti u nadolazećem spektaklu Transformers 3. Koliko god je ova šokantna vijest zgrozila populaciju interneta, ja je vidim kao povoljan razvoj događaja. Falit će mi gospodična Fox ali sjetimo se, Michael Bay ju je izumio prvim nastavkom Transformersa. To znači da ima oko za zgodne cure i da može izumit još jednu. Ili dvije, zašto ne.
Mortal Kombat moguće opet dolazi na veliko platno. Naime, odnikud se pojavio izvjesni video sa ozbiljnim glumcima koji ozbiljno rastura. Ako je ikoji od čitatelja bio mlad kad i ja, onda se sjeća tog čarobnog doba kada je Mortal Kombat bio najbolji film na svijetu. Može li se taj uspjeh ponoviti? Saznat ćemo uskoro, valjda.
Mark Twain objavljuje novu knjigu. Naime, prije nego što je otišao na onaj veliki Mississippi na nebu, ostavio je upute da se njegovu autobiografiju ne objavi dok ne prođe sto godina od njegove smrti. To vrijeme ističe u studenom ove godine pa se spremite za još jednu literarnu poslasticu od kralja brkova.

Hmmm. Tri vijesti i sve tri dobre. Da sam praznovjeran, pobojao bih se da slijede loše.

Broj komentara: 6:

Maxim kaže...

Da, baš neki dan vidio taj trejler, Sedma Od Devet tamo, znaš da je ozbiljno:), samo, na imdb-u piše da film tek dolazi 2013-e što bi reklo da je ovo neki bonus trejler za igru, nažalost :(

Mejo kaže...

Gle, Voyager je imao samo dvije stvari zbog kojih je bio fakat dobar i obje su bile usko vezane uz Sedmu od Devet :P
Ja čuo da se radi o probnom filmu da studio vidi kako bi ljudi reagirali na Mortal Kombat film sa krvlju. U prošlima su i mačevi zadavali tek masnice.

Maxim kaže...

Sedma i njena "uniforma"? Ili Sedma i Doktor? ;)

Nadam se da je video prošao, zaželio sam se gud ol' fajta u ringu, a i Scorpiona :)

Mejo kaže...

Sedma i igranje doktora :P

Filip kaže...

Greška...
mortal kombat nije bio najbolji film na svijetu. To je bila najbolja igra na svijetu. I to v.3.

Mejo kaže...

U mom vrtiću je malo tko imao na čemu igrati igrice, ali se zato znalo da Mortal Kombat film rastura više od sve četiri nindže kornjače puta betmen!